Sekolah Menengah Agama Tengku Ampuan Fatimah

MAHRAJAN MEMANAH KEJOHANAN SUKAN SEKOLAH-SEKOLAH AGAMA MALAYSIA 2019

UITM LENDU,ALOR GAJAH,MELAKA:25-28 APRIL 2019L. Penglibatan wakil tunggal SMATAF dalam PASUKAN RECURVE PAHANG sempena MAHRAJAN MEMANAH KEJOHANAN SUKAN SEKOLAH-SEKOLAH AGAMA MALAYSIA 2019 tetap memberikan impaknya tersendiri. WAN NUR JANNAH BT WAN ASRON berjaya memperbaiki prestasi individu dengan memperoleh tempat ke-23 daripada 47 peserta yang bertanding. Belia juga turut membantu PASUKAN RECURVE PAHANG layak ke pusingan penyingkiran 1/4 dengan mengalahkan PULAU PINANG (6-0) sebelum tumpas kepada SELANGOR (1-5). Semoga segala ilmu dan pengalaman yang ditimba sepanjang menjalani latihan pusat dan pertandingan ini dapat dikongsi bersama ahli Kelab Sukan MEMANAH SMATAF. Tahniah dan Terima Kasih. Semoga SMATAF terus melakar sejarah gemilang dalam bidang kokurikulum.

Tag: Mahrajan.2019.Lendu