Sekolah Menengah Agama Maran

Berilmu, Beramal, Bertaqwa

Persediaan Peperiksaan Akhir Tahun Tingkatan 3

Pelajar-pelajar tingkatan 3 yang baru sahaja menamatkan peperiksaan PT3 mereka sekarang sibuk mengulangkaji pelajaran-pelajaran buuth sebagai persediaan untuk menghadapi pepriksaan akhir tahun mereka yang bakal dilaksanakan pada hari selasa minggu hadapan iaitu pada tarikh 22 Oktober 2018. Adalah diharapkan semua pelajar tingkatan 3 akan dapat menjawab dengan baik peperiksaan tersebut kerana keputusan akhir tahun akan digunakan untuk menilai kelulusan mendapatkan asrama pada tahun 2019. Pentadbiran sekolah telah menetapkan untuk layak mendapat asrama bagi 2019, pelajar-pelajar mesti mencapai kelulusan sekurang-kurangnya 50% dan mempunyai rekod disiplin yang baik pada tahun 2018. InsyaALLAH.

# lebih banyak gambar boleh dilihat di galeri - foto - gambar rawak 2018

Tag: SMAM 2018