Kulliah Al-Lughah Waddin As-Sultan Abu Bakar Pahang, Pekan, Pahang

Bertaqwa, Beramal, Berilmu

TEMUDUGA TINGKATAN 4 KELAS TAHFIZ BESTARI 2017

Pekan ... 5 Januari 2017 .. Seramai 40 orang pelajar telah menghadiri sesi temuduga bagi pemilihan pelajar tingkatan 4 Kelas Tahfiz Bestari Kulliah Al-Lughah Waddin As-Sultan Abu Bakar Pekan pada pagi ini. Ini adalah merupakan pengambilan pelajar tahun ke 3 sejak ditubuhkan pada tahun 2015 yang lalu. Seramai 35 orang pelajar yang berjaya akan ditawarkan ke kelas tahfiz ini dengan fokus utama kepada penghafalan al-Quran serta Sijil Menengah Agama (SMA) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM).

Tag: kelas tahfiz bestari

Din abdullah

2018-03-23 03:03:09 UTC

Salam. Anak saya sekarang belajar di tahfiz pengkalan damar sg.karang kuantan tahun ini doh kira 4tahun . Dan jika sekolah biasa di kira tingktan 4. Bagaimana anak saya ingin belajar disini. Dan minta no.tekefon untyk di hubungi