Kulliah Al-Lughah Waddin As-Sultan Abu Bakar Pahang, Pekan, Pahang

Bertaqwa, Beramal, Berilmu

BENGKEL PENILAIAN PENAMBAHBAIKAN MODUL JUJ SMA

Kuantan ...14 Disember 2016... Seramai 50 orang guru Sekolah Menengah Agama Kerajaan Negeri Pahang telah hadir ke Bengkel Penambahbaikan Modul Jawab Untuk Jaya (JUJ) Sijil Menengah Agama (SMA) yang diadakan pada 13 - 15 Disember 2016 di Hotel Mega View Kuantan. Modul JUJ ini merupakan bahan yang akan digunakan oleh pelajar tingkatan 4 di semua SMAN yang akan mengambil Peperiksaan SMA tahun 2017.
Seramai 3 Orang guru Kulliah telah menyertai bengkel ini bagi bagi mata pelajaran Tafsir dan Balaghah iaitu Ustaz Nasuha Mohd Zaini, Ustaz Zaidi Ismail dan Ustazah Nor Azizah Yaakob. Menurut Ustaz Nasuha, ini adalah merupakan sumbangan kecil yang dapat memberi sedikit impak bagi membantu penguasaan pelajar dalam mata pelajaran Nizom Buuth tingkatan 4.
Bengkel ini adalah merupakan kerjasama antara Jabatan Agama Islam Pahang dengan Yayasan Pahang.

Tag: Bengkel JUJ