Sekolah Menengah Agama Maran

Berilmu, Beramal, Bertaqwa

Meriahnya Hari Jumaat 11 Januari 2019

Bermula pada pukul 12.00 tengahari Jumaat 11 Januari 2019, suasana di SMAM menjadi cukup meriah dengan keriuhan suara-suara pelajar-pelajar yang bergerak menuju ke kenderaan ibu bapa masing-masing untuk balik kampung. Suasana amat ceria dengan senyuman di wajah masing-masing yang akan balik kampung buat kali pertama selepas hampir 2 minggu tinggal di asrama. Wajah ibu bapa juga jelas nampak riang dengan senyuman dan ketawa mungkin kerana selepas hampir 2 minggu, terubatlah rindu kepada anak mereka. Selamat balik kampung dan selamat kembali semula ke SMAM selewat-lewatnya jam 6.00 petang Ahad 13 Januari 2019. Jaga keselamatan dan kesihatan masing-masing. Sehingga berjumpa lagi di minggu ketiga persekolahan sesi 2019. InsyaALLAH.

# gambar-gambar rakaman kegembiraan balik kampung boleh dilihat/muat turun di ikon galeri-foto- balik kampung pertama 2019

Tag: SMAM 2019