Sekolah Menengah Agama Al-Maidah Addiniah

berilmu, beramal ,bertakwa,

HARI ANUGERAH SMAPT 2017

5 MEI 2017 - Majlis penyampain Hari Anugerah kecemerlangan akademik 2016 telah diadakan di dewan SMAPT pada hari ini. Majlis bermula seawal jam 8.00am dengan pendaftaran pelajar, ketibaan tetamu kehormat,ucapan aluan pengerusi majlis, ucapan pengetua SMAPT (Encik Azmi Bin Aman) dan ucapan perasmian oleh Tuan Haji Abdullah Bin Mohd Yusof (Pengarah IPG Tengku Ampuan Afzan Kuala Lipis).

Seterusnya Majlis penyampain anugerah Pelajar, persembahan kumpulan nasyid sekolah dan berakhir dengan majlis penyampain cenderahati kepada perasmi. Majlis berjalan dengan jayanya sehingga ke jam12.00 tengahari dan jutaan terima kasih buat semua guru-guru serta ajk yang telah bertungkus lumus bagi menjayakan majlis ini.

Tag: #HARIANUGERAH2017