Sekolah Menengah Agama Al-Maidah Addiniah

berilmu, beramal ,bertakwa,

Larian Al-Maidah Dan Majlis Penutupan Sukan dan Ilmiah peringkat SMAPT 2018

KUALA LIPIS 22 JAN 2018 - Sma Al-Maidah telah menganjurkan acara sukan tahunan yang meliputi acara sukan ilmiah dan sukan padang. Seluruh Sman telah membuat persedian bagi menghadapi Masisupa Peringkat Zon seterusnya diikuti peringkat pusat 2018.Seluruh Pelajar dan guru sibuk mengadakan mesyuarat rumah sukan dan Ilmiah bagi memilih calon yang berkelayakkan untuk mewakili sekolah bagi setiap acara yang diadakan.
        Jadual Pertandingan sukan dan ilmiah  telah dipersetujui oleh mesyuarat guru dan Badan Induk sukan sekolah .Acara sukan Padang pula bermula pada 15 jan hingga 17 jan 2018, manakala acara sukan ilmiah pula telah bermula pada 18.01.2018,dan diakhiri dengan majlis lariah al-maidah Addiniah.Berikut adalah keputusan penuh sepanjang sepanjang 4hari berlansung .
        Terima kasih buat seluruh warga AlMaidah telah bertungkus Lumus bagi menjayakan sukan sekolah bagi mencapai kejayaan anak pelajar SMAPT bagi mewakili sekolah ke peringkat masisupa zon dan masisupa Pusat pada bulan Mac 2018.

KEPUTUSAN KESELURUHAN ACARA SUKAN DAN ILMIAH 2018

JOHAN                ABASIYYAH