Sekolah Menengah Agama Al-Maidah Addiniah

berilmu, beramal ,bertakwa,

MAJLIS PERSARAAN CIKGU ZAINAB BIN AHMAD

SMAPT 2018 - Sma Al-Maidah Addiniah Padang Tengku telah mengadakan majlis persaraan seorang guru yang banyak berjasa dan berbudi dengan seluruh warga SMAPT setelah sekian lama. Nama sebenar beliau ialah ZAINAB BIN AHMAD. Tempoh berkhidmat beliau dengan Jaip lebih kurang  selama 38 tahun bermula dari 15 sep 1980.kehilangan beliau sangat dirasai oleh pelajar dan kakitangan sekolah SMAPT.  sekolah merasakan kehilangan seorang guru yang sangat sarat dengan ilmu dan penuh komitmen dengan tugasan. Pergaulan beliau dengan seluruh warga SMAPT sangat disenangi oleh semua pihak. Tempoh berkhidmat beliau dengan Jaip lebih kurang  selama 38 tahun bermula dari 15 sep 1980.kehilangan beliau sangat dirasai oleh pelajar dan kakitangan sekolah SMAPT. Kini sudah sampai giliran beliau untuk bersara dari berkhidmat sebagai guru di smapt . kami mendoakan semoga cikgu sentiasa sehat sejahtera dalam menjalani kehidupan diluar sana.

Tag: #2018