Sekolah Menengah Agama Al-Maidah Addiniah

berilmu, beramal ,bertakwa,

ceramah motivasi pelajar 2018

9 Februari 2018 – Padang tengku , Sma Al-Maidah Addiniah telah menjemput seorang penceramah motivasi dari pegawai penasihat syariah Bank Rakyat Kuala Lumpur ( ustaz HANIFIAH BINTI KUDUS) bagi menyampaikan motivasi bagi seluruh pelajar yang terdiri dari pelajar tingkatan 2,3,4,4 dan 6.Penceramah telah menyampaikan ucapan berkaitan hal ehwal pengurusan masa belajar dan masa depan pelajar berkelulusan agama untuk dunia dan akhirat.

Ceramah ini diadakan bertempat di surau Uthamah Bin zaid dan Majlis bermula pada jam 9.00am dan berakhir pada jam 1.00pm.Terima kasih buat seluruh warga Smapt diatas kerjasama bagi menjayakan majlis ini.Mudah-mudahan pelajar kita mendapat input yang baik dengan ceramah yang telah disampaikan.

sekian

Tag: #2018