Sekolah Menengah Agama Al Wosto

Berilmu, Beramal, Bertaqwa

Majlis Khatam Al Quran

7 Mei 2021, SMA Al Wosto

Satu program Khatam Al Quran telah diadakan di Dewan Utama, SMA Al Wosto pada pagi ini kira-kira jam 8.30 pagi.  Program anjuran Jabatan Agama Islam Pahang (JAIP) ini telah jalankan secara maya and disertai oleh seluruh sekolah menengah agama negeri di negeri Pahang.  Program ini telah dirasmikan oleh Haji Zakaria bin Haji Mohamed, Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang.

Diperingkat sekolah, program ini dilaksanakan di dua tempat, di Dewan Utama Al Hasan dan di semua kelas.  6 orang pelajar telah dipilih untuk mewakili sekolah dalam program ini iaitu Mohd. Nor Aiman Hamid, Aizat Fahmi Abdul Hamid, Mohd. Hazri Husairi M. Bakri, Wan Mohd. Syameel W. Mohd. Zaini dan Daniel Haqeemy Khairul Faizi.

Program ini berakhir pada kira-kira jam 12.30 tengahari.

“Semoga kita bersama dapat memutuskan rantaian Covid-19 yang sedang melanda negara dan dunia

*artikel ini beserta foto dan video di ruangan galeri  :)

Tag: khatam al quran