Laman Web Rasmi Sekolah Menengah Agama Negeri Pahang

(Diselia Oleh: Bahagian Pendidikan, Jabatan Agama Islam Negeri Pahang JAIP)

HEBAHAN TEMU UJI ONLINE TINGKATAN 1

berikut adalah tarikh yang telah ditetapkan bagi ujian online temu uji tingkatan 1 SMAN Pahang bagi sesi persekolahan 2021. Mohon Semua ambil perhatian

Tag: Temu Uji Online

15 komen

MUHAMMAD BIN ABDUL WAHAB

2020-12-22 01:48:42 UTC

Assalamualaikum, 1. Untuk temuduga online bacaan pada 26/12/2020, adakah semua pemohon terpilih? (Untuk pengetahuan, anak saya sudah pun mengambil ujian bertulis pada 19hb yang lalu)

Syirah

2020-12-18 05:22:34 UTC

Sila pastikan no tel yang diberi dlm sistem betul, kalau no tel dlm sistem salah,susah sek utk dihubungi utk ujian online lisan.

Siti Mariam Bt Hanapi

2020-12-16 05:05:54 UTC

Assalamualaikum..adakah semua pelajar terpilih untuk temu uji online nanti? nak tahu anak saya terpilih atau tidak macam mana tu?

haslina hassan

2020-12-13 13:33:35 UTC

assalamualaikum wth, tuan / puan saya membuat semakan menggunakan no ic anak bagi menyemak senarai nama temu uji pada 19hb Disember 2020 tidak dapat dibuat. Bagaimana untuk saya mengetahui samada anak layak @ tidak untuk di temu uji... Mohon maklum balas seadanya. Jazakillah...

azahir

2020-12-07 12:56:04 UTC

assalamualaikum...saya check di semakan online tingkatan 1 SMA Pahang...selepas itu saya tekan perkataan kembali .....kemudian pergi ke semakan online temu uji....letak no my kad anak

zubaidahsarkowi

2020-12-07 12:33:01 UTC

Assalamualaikum.. maaf sye nak tanya... Adakah panggilan whspt call untuk ujian akk di buat melalui no telefon yang di berikan dalam borang ??? Boleh kiranya saya dapat jadual ujian..

Hafis Bin Hamsah

2020-12-07 12:04:19 UTC

Assalamualaikum.. macam mana saya nak tahu kalau adik saya terpilih atau tidak yea.. untuk temu uji..?

Assalamualaikum..macam mana Nak tahu ank trpilih mnduduki ujian ini..saya buat semakan..tp Belum dibuka..

2020-12-07 09:46:13 UTC

Assalamualaikum..macam mana Nak tahu ank trpilih untuk sesi ujian..Mohon pencerahan..

Jamal Rosdi

2020-12-07 05:25:05 UTC

Kuatir tkh akn terlepas pndang.

MAZIA MUSTAMAM

2020-12-07 03:06:26 UTC

Assalamualaikum ..bagaimana saya nak tahu anak saya dipilih ..adakah semua pelajar layak menduduki ujian?..nak minta pencerahan.

Azwar b. Ahmad

2020-12-07 03:06:04 UTC

assalamualaikum,temu uji ini untuk semua yang memohon @ yang terpilih,kalau yang terpilih bagaimana nak tahu anak yang layak,temu uji dilakukan oleh sekolah @ jabatan,terima kasih.

ROZIAH SAMSIR

2020-12-07 02:51:25 UTC

Assalamualaikum....bagaimana saya nak tahu yang anak terpilih atau tidak dalam temu uji nanti? saya dah cuba semak melalui online pada 7 dis 2020, tapi semakan online masih tidak dibuka. Mohon pencerahan tuan/puan.

Mohamad Zaid

2020-12-07 02:46:52 UTC

Assalamualaikum tuan, Nak tahu anak saya layak temu uji online macam mana tuan. Sekian terima kasih.

wan halimah

2020-12-07 02:01:06 UTC

Assalamualaikum.... Adakah semua murid yang mohon aritu layak mendududki temu uji ini atau dipilih? kalau dipilih macamana kita nak tau anak kita dapat atau tidak ye?

ROSLAN BIN HUSSAIN

2020-12-07 01:43:27 UTC

Hanya online ujian di jalankan dan nak tahu anak dapat ujian atau tak.

Sila berikan komen anda di sini