Sekolah Menengah Agama Chenor

28100 Chenor, Maran, Pahang

MAKLUMAN : TARIKH PENDAFTARAN PELAJAR (TING. 2-5) SERTA KEMASUKAN KE ASRAMA (TING. 1-5) 2021 SMA CHENOR

TUAN / PUAN ,

MAKLUMAN HARI DAN TARIKH PENDAFTARAN PELAJAR TINGKATAN 2 - 5 SERTA KEMASUKAN WARGA ASPURA/ASPURI (TING. 1- 5) SMA CHENOR 2021 ADALAH SEPERTI KETETAPAN BERIKUT :

TARIKH : 5.4.2021 (ISNIN)

MASA : 8.00 PAGI – 12.00 TENGAHARI

TEMPAT (PENDAFTARAN) : DEWAN UTAMA SMA CHENOR

Sehubungan dengan itu , dimaklumkan hanya pelajar bersama SEORANG wakil penjaga sahaja yang dibenarkan masuk ke Kawasan perkarangan sekolah dengan mematuhi segala SOP pencegahan COVID-19 yang telah ditetapkan.

Pihak ibu bapa penjaga diharapkan dapat menyediakan wang kecil serta kelengkapan peralatan asrama yang secukupnya ketika proses pendaftaran kelak.

kerjasama dari semua pihak adalah amat diharapkan dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Pihak Pegurusan SMA Chenor.

----------
Muat turun senarai yuran :

Muat turun surat pendaftaran sekolah :

Tag: makluman

RAHANA BT NGAH

2021-04-03 00:39:20 UTC

Saya ingin bertanya berkenaan bayaran yuran asrama bagi Tahun 2020. Sekiranya pelajar asrama telah membayar semua yuran asrama pada tahun 2020, sedangkan sekolah lama ditutup kerana COVID 19. Adakah yuran tersebut akan dipulangkan semula bagi bulan- bulan yang terlibat ? Mohon pencerahan. Sekian terima kasih.