Sekolah Menengah Agama Al-Maidah Addiniah

berilmu, beramal ,bertakwa,

SAMBUTAN HARI GURU SMAPT 2018

16 MEI 2018 - KUALA LIPIS - Sma Al-Maidah Addiniah Padang Tengku telah meraikan sambutan hari guru bagi tahun 2018.Majlis diraikan dengan penuh gemilang dan diisi dengan pelbagai aktiviti seperti sukan dan majlis ucapan dan persembahan pelajar yang telah dirancang oleh badan disiplin sekolah. Aktiviti sukaneka turut diadakan bagi merapakkan ukhwah sesama guru dan murid-murid.Tujuan sambutan hari guru diadakan bagi mengiktiraf jasa dan keringat guru menyampaikan ilmu sepanjang tahun tanpa jemu. Maka guru selayaknya mendapatkan penghormatan seperti ini oleh pelajar.Majlis bermula jam 9.00pagi dan berkahir Pada jam 1.20pm. Ucapan terima kasih juga buat semua ajk badan disiplin dan guru pembimbing sekolah kerana telah berjaya merancang dan menjayakan program ini dengan baik hingga ke akhir penghujungnya.

Tag: #2018