Sekolah Menengah Agama Al-Ulum Addiniah Dong

Hidup Beragama

TEMUJI TINGKATAN 1 TAHUN 2018

14 OKTOBER 2017,(SABTU) Berlangsungnya temu uji di semua Sekolah Agama Kerajaan Negeri Pahang.

Sekolah Men Agama Dong ,tidak ketinggalan melaksanakannya. Temu uji  bermula pada jam 9.00 pagi dan berakhir pada jam 12.00 tgh.

Pihak sekolah menyediakan sebanyak 7 bilik temu uji yang dikendalikan oleh 4 orang guru. Alhamdullilah perjalanan temu uji berjalan lancar walaupun terdapat gangguan bekalan elektrik.

Laporan Oleh,

Heldawati bte Zulkefly