Sekolah Menengah Agama Al Wosto

Berilmu, Beramal, Bertaqwa

Selamat Kembali Anak-anak Al Wosto

7 November, 2021, SMA Al Wosto

Selamat kembali diucapkan kepada semua anak-anak SMA Al Wosto.  Setelah sekian lama melalui proses pembelajaran kendiri di rumah, kini tibalah masanya untuk semua kembali ke sekolah bagi menghadiri kelas bersemuka.

Untuk itu, program pendaftaran pelajar telah dilakukan di perkarangan Dewan Utama Al Hassan pada 10 Oktober (pelajar tingkatan 4 hingga 6) dan 24 Oktober (pelajar tingkatan 3) serta 7 November 2021 (pelajar tingkatan 1 dan 2).  Kira-kira 20 orang guru dan petugas telah terlibat dan bertungkus lumus bagi menjayakan proses pendaftaran ini.

Pihak sekolah merakamkan jutaan jutaan terima kasih yang tidak terhingga kepada semua guru dan petugas yang telah berusaha tanpa mengenal jemu bagi menjayakan proses pendaftaran ini.

“Bersama Hentikan Wabak COVID-19
 *artikel ini beserta foto dan video di ruangan galeri  :)

Tag: kembali