Maahad As-Sultan Ahmad Shah Ad-dini

MAJLIS APRESIASI KECEMERLANGAN PENDIDIKAN TAHUN 2021

BANDAR JENGKA – Pada 28 Oktober 2022 hari Jumaat, majlis anugerah kecemerlangan iaitu Majlis Anugerah Kcemerlangan Pendidikan 2021 telah diadakan di Dewan Saidina Ali, Ma’ahad SAS pada pukul 8.00 pagi. Majlis ini dirasmikan oleh YB Dato’ Sri Syed Ibrahim bin Syed Ahmad (Exco Hal Ehwal Agama Islam dan Pendidikan Negeri Pahang. Majlis ini meraikan para pelajar yang cemerlang pada Peperiksaan Akhir Tahun 2021, SMA, SPM 2021 dan STAM 2021 serta pelajar yang cemerlang dalam kokurikulum (iaitu menyertai KESSUMA & MISSMAM 2022.. Selain itu, juga meraikan guru subjek yang ada peningkatan prestasi untuk peperiksaan SMA, SPM dan STAM 2021. Diharapkan para pelajar dan guru terus cemerlang dalam akademik dan kokurikulum pada masa akan datang.

Tag: #maahadsas2022