Maahad As-Sultan Ahmad Shah Ad-dini

MAKLUMAN PENGURUSAN PENGAMBILAN PELAJAR ASRAMA MAAHAD SAS

*PENGURUSAN PENGAMBILAN PELAJAR ASRAMA MAAHAD SAS UNTUK PULANG KE RUMAH*

*TARIKH : 09 NOV.2020 (ISNIN)*

1. HANYA 50 KENDERAAN SAHAJA YANG  DIBENARKAN MASUK  DALAM SATU MASA.

2. JADUAL/ MASA PELAJAR DIBENARKAN PULANG:

*TING: 1 & 2* (9.00  - 10.00pg)

*TING : 3 & 4* (10.30PG - 11.30 TGH)

*TING: 5 & 6* (12.00TGH - 1.00PTG)

3. IBUPABA/ PENJAGA PERLU MELAPORKAN DIRI TERLEBIH DAHULU DI PONDOK PENGAWAL DAN  IMBAS SUHU / MYSEJAHTERA

4. IBUBAPA/ PENJAGA TERUS KE ASRAMA MENGAMBIL PELAJAR & BARANG-BARANG PERIBADI BESERTA BUKU MATAPELAJARAN.

5. IBUBAPA/ PENJAGA DIMINTA MENJELASKAN SEBARANG *TUNGGAKAN YURAN* PERSEKOLAHAN/ ASRAMA TERLEBIH DAHULU SEBELUM MENINGGALKAN SEKOLAH.

SEKIAN, HARAP MAKLUM.

*UNIT HAL EHWAL PELAJAR*
MSAS JENGKA