Maahad As-Sultan Ahmad Shah Ad-dini

MAJLIS ANUGERAH KECEMERLANGAN PENDIDIKAN SEKOLAH MENENGAH AGAMA KERAJAAN PAHANG KALI KE 19 TAHUN 2020

25 September 2020- Maahad SAS dinobatkan sebagai Sekolah Cemerlang STAM 2019 dalam Nakil dalam Majlis Anugerah kecemerlangan Pendidikan SMAN kali ke-19 tahun 2020.Majlis anugerah kecemerlangan pendidikan kali ke-19 ini telah diadakan di Bukit Gambang Resort Kuantan pada 25 September 2020.

Hadiah telah disampaikan oleh YB Dato' Sri Syed Ibrahim bin Syed Ahmad, Pengerusi Jawatankuasa Hal Ehwal Agama Islam dan Pendidikan Negeri Pahang sebagai wakil rasmi YAB Menteri Besar Pahang. Turut hadir sama dalam majlis ini ialah YH Dato' Sri Abdul Rahman bin Osman Mufti Negeri Pahang, YB Dato' Rahim bin Muda, Pengerusi Jawatankuasa Perumahan dan Kerajaan Tempatan, YB. Dato'  Md. Sohaimi Bin Haji Mohamed Shah, ADUN Sungai Lembing serta Tuan Haji Zakaria bin Mohamad , Timbalan Pengarah Jabatan Agama Islam Pahang.

Tahniah kepada semua guru Ma'ahad SAS dan para pelajar Ma'aahd SAS. Semoga lebih cemerlang di masa akan datang.

Tag: Anugerah Kecemerlangan Kali ke-19