Maahad As-Sultan Ahmad Shah Ad-dini

PELANCARAN KEMPEN SIFAR BULI, KECURIAN DAN VANDALISME OLEH 4K(KESELAMATAN)

MA’AHAD AS-SULTAN AHMAD SHAH AD-DINI JENGKA –18 April 2018 (Rabu), Setiausaha 4K (Keselamatan) telah melancarkan ‘Kempen Sifar Buli, Kecurian dan Vandalisme’ peringkat sekolah bagi tahun 2018 bertempat di Dewan Saidina Ali, Ma’ahad SAS.

Perasmi majlis pelancaran tersebut ialah Inspektor Muhamad Faiez Bin Zulkeflee, Pegawai Penyiasat IPD Maran (Pegawai Perhubungan Sekolah). Beliau juga memberi penjelasan tentang jenayah-jenayah dan hukuman bagi kesalahan membuli, kecurian dan vandalisme. Majlis bermula pada jam 8.00 pagi dan berakhir jam 9.30 pagi. Sebelum tamat, majlis diserikan dengan penyampaian cenderahati kepda perasmi jemputan. Semoga para pelajar memperolehi manfaat dan iktibar bersama.

Tag: Kecurian dan Vandalisme Kempen Sifar Buli