Sekolah Menengah Agama Al-Khairiah Temerloh

" Ilmu Suluh Hidup"

KARNIVAL DAKWAH SEKOLAH-SEKOLAH KEMENTERIAN PENDIDIKAN MALAYSIA (KPM) PERINGKAT NEGERI PAHANG 2017M/1438H

DOAKAN KEJAYAAN MEREKA

7 Julai 2017, Jumaat: Alhamdulillah Kumpulan Nasyid SMAKT iaitu Kumpulan Soutul Syabab telah berjaya mewakili Daerah Temerloh ke Karnival Dakwah Sekolah-sekolah Kementerian Pendidikan Malaysia di Peringkat Negeri Pahang.

Seramai 7 orang  peserta kumpulan nasyid bersama seorang guru pengiring akan ke acara tersebut. Apa yang diharapkan agar semua peserta melakukan yang terbaik disamping usaha dan tawakal pada Allah. Semoga berjaya!

Program         : Karnival Dakwah Sekolah-sekolah Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM)
                         Peringkat Negeri Pahang 2017M/1438H
Tarikh             : 07-08 Julai 2017 (Jumaat-Sabtu)
Tempat           : SMK Tengku Afzan (Penginapan), SM Teknik (Penginapan) dan Kolej Vokasional